Första akterna klara!

Skogsröjare, hoppas allt är bra. Vi i arrangerande föreningen har nu satt fart inför Skogsröjet 2020. Hoppas att vi ses i Rejmyreskogen 31/7-1/8 .
Med stor glädje kan vi nu presentera de första klara akterna till Skogsröjet 2020😁👍
Fler bandsläpp kommer inom kort.

Biljetter till Sveriges trevligaste festival-Skogsröjet hittar ni hos www.eventim.se

2017 firade Gotthard 25-årsjubileum så det är med andra ord inga nybörjare som gör Skogsröjsdebut. Under det dryga kvartssekel bandet existerat har de från nästan första stund varit ett av Schweiz största band alla kategorier och sammanlagt sålt flera miljoner skivor. Album som “Dial hard” (1994), “Homerun” (2001) och “Lipservice” (2005) hör till den melodiösa hårdrockens klassiker.

Battle Beast slog igenom 2010 när de vann den stora tävlingen Wacken Metal Battle, en tävling där tusentals band från hela världen deltog. Bandets förra platta ”Bringer Of Pain” hamnade på första plats på den finska albumlistan och det gjorde även den föregående ”Unholy Savior”. Här i Sverige har de blivit mycket populära och säljer slut sina spelningar gång på gång och vi ser fram emot att se dem i Rejmyreskogen.

Den legendariska glamsångaren Michael Monroe kommer tillbaka till Skogsröjet.
Michael Monroe har haft en lång karriär inom glamrocken. Han slog igenom med Hanoi Rocks med debutplattan ”Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Hanoi Rocks” redan 1981. De släppte redan en lång rad legendariska album under 80-talet innan de splittrades. Monroe startade en solokarriär som gav honom fans över hela världen och vi är så glada att se honom på Röjet igen

Med över 100 000 sålda skivor, runt 30 miljoner streams och hundratals spelningar på fyra kontinenter är Eclipse ett av de mest spännande svenska banden just nu. Det är med andra ord hög tid för Eclipse att göra Skogsröjsdebut.

Scroll to top